Mobilskal till alla

Vem minns Nokias reklam i början av mobiltelefonens guldålder? Man såg en staty, som föreställde August Rodins Tänkaren, som fick ett samtal i en mobil. Statyn svarade och gav den vidare till nästa staty med orden "It's your mama". I mitt tycke var reklamen fyndig i sin enkelhet. Nokia ville antagligen visa att även statyer vaknar till liv av en mobil, när det dessutom är ens mamma som söker en. Det är precis vad en mobil gör: förenar människor, får oss att "vakna till liv" då vi får samtal av någon som vi känner och gärna pratar med.

Då vill man skydda mobilen

Eftersom mobilen har ersatt de fasta telefonerna för många, och samtidigt har blivit så mycket mer än en enkel telefon, vill vi gärna skydda den. För att vara så högteknologisk produkt är den ändå otroligt skör. Hur många har inte fått trasiga mobiler när de har hamnat på marken, på gatan eller bland stenar? Vissa har till och med tappat den i vatten, vilket inte är så bra för mobilen. Då behöver man ett bra skydd. Särskilt barnen behöver skydda sina mobiler då de följer med utomhus, på gympan, i bussen, ja, överallt. Då duger heller inte vilket mobilskydd heller. Helst vill de ha unika motiv och roliga mönster, samtidigt som själva mobilskyddet inte får vara hur stort som helst.

Bjornberry har gigantiskt sortiment

För den som gärna vill ha ett unikt motiv, kan gärna kika på bjornberry.com. Där finns mer än 300 000 mobilskal i olika färger och former. Alla mobilskal är för smartphones. Det finns allt från plånboksfunktioner till enkla mobilfodral. Alla skal tillverkas i Sverige och säljs enbart i webbutik, för att hålla nere priserna så mycket som möjligt. Är du intresserad kan du även beställa en egen design. Mer unik än så är det svårt att bli. In och kika!

19 Oct 2017