Tänk om det fanns en städapp!

Tänk om det ändå kunde vara så att man kunde utveckla teknologin så att man får en app, där det klickas i och så blir det städat. Det kanske inte är möjligt, men vad som är möjligt är att integrera ett städföretag med app kanske. Att man klickar i, på telefonen i appen, vad man vill ha städat. Så kommer de och gör det. Så är det till exempel flyttstädning Stockholm man är av behov av så klick, klick, klart! Just flyttstädningar är de värsta tycker jag, det är så noga att det ska bli bra.

Ett städföretag som använder en form av app

Ett företag som sysslar med flyttstädning Stockholm, så väl som kontorsstädning Stockholm är Städenergi. De har ett system de använder sig av som gör att du kan se när det är städat av dem. Det är väl inte en app på det sättet, men det är på god väg att bli liknande. De har digital stämpelklocka.  De loggar in sig i det mobila systemet på arbetstelefonen. Där finns alla arbetsordrar  beskrivna. Om det är kontorsstädning eller hemstädning. Sedan när de är hos kund, så loggar de in sig via
sin telefon och ett NFC-klistermärke, sedan städas det. Sedan loggar de ut igen via klistermärket och telefonen och den som fått det städat kommer få ett sms eller mail att det är klart. Där står även hur lång tid det tog mellan start och slut, samt vem som gjorde det och vad de städade. Riktigt smart, och kanske en app är nästa läge?

 

17 Jan 2018